Alin Gheorghisan
Shadow
Slider

Alin Gheorghisan, o figură in peisajul artistic autohton, artist in cadrul teatrului de revista Constantin Tanase, ce si-a facut simtita prezenta încă din anii ’90 ,atunci când a fost descoperit de catre actorul George Mihaita si tot de atunci participarea in nenumărate emisiuni ale Televiziunii Române.Horia Moculescu spunea intr-una din emisiunile la care au participat ca daca nu il vezi când canta nu ai crede că este atat de tanar ci mai degraba ai zice ca interpreteaza un cantaret cu multa experienta in spate, iar Jolt Kerestley i-a dedicat o întreagă pagină in cartea sa “O viata pentru muzica”. Este artistul pentru care muzica este cea mai fericita forma de exprimare si nu uita niciodata sa se autodepaseasca, participand in concursul Vocea Romaniei sezonul 4. Iubeste Jazz-ul dar si muzica romaneasca incarcata de istorie, joaca usor rolul latino lover-ului, si danseaza energic in programele de muzica de dans. Ii place sa spuna: ”Asta seara pot fi cine vreti voi sa fiu” si sa-l credeti pe cuvant. Este este unul dintre puţinii români aplaudaţi vreodatã de publicul newyorkez, pe scene de pe celebrul bulevard Broadway.

Alin Gheorghisan este protagonistul emisiunii de televiziune Te Cunosc de Undeva al postului de televiziune Antena 1, acceptând invitatia si provocarile acestui format. De remarcat aici refuzul multor artiști cu notorietate tocmai datorită complexitatii proiectului si al cererilor vis a vis de artist. I s-a spus in cadrul emisiunii de nenumărate ori că este revelația sezonului si a castigat pana in prezent 3 ediții aflandu-se pe a doua poziție în clasamentul general. “nu imi doresc sa fiu câștigător…imi doresc sa devin memorabil” mentioneaza Alin.

  • Latino
  • Cover-uri
  • Cafe Concert
  • Greceasca

contacteaza ARTISTUL

Telefon: 0770 150 150

GALERIE VIDEO

TESTIMONIALE

Alin, Mona, Silvia si Mihaela au fost peste așteptările noastre si au făcut un show pe cinste. Multumim 4Soul Band!
Maria Madalina
Toata formatia 4 Soul Band a fost si este la SUPERLATIV. Ii recomandam din inima ca fiind nemaipomeniti.
Gabriela Goga
Recomand cu incredere, au reușit să facă atmosferă cu oricare dintre melodiile interpretate.
Florentina Bucur
Recomandam din tot sufletul fornatia 4 Soul.Servicii de ceva mai inalta calitate, profesionalism si un repertoriu care poate satisface toate gandurile.
Dogaru Stefan
Am avut nunta perfectă datorită vouă!!! Cea mai bună alegere!!! O echipă minunată, interpretare impecabilă și artiști de excepție!
Raluca

GALERIE FOTO

CONTACTEAZA ARTISTUL

  • Contact
  • Termeni si conditii
  • ANPC
  • Harta site
  • Politica de confidentialitate