Prestige Orchestra
Shadow
Slider

Muzica 100% Live !

Prestige Orchestra este o trupa ce se diferentiaza prin conceptul original de spectacol. Complexitatea muzicala satisface gusturile unui public larg si se adapteaza usor pentru orice tip de eveniment fie ca este vorba de un spectacol in aer liber, petrecere privata, petrecere corpoarte, nunta, botez sau lansare de produs. Prestige Orchestra este o trupa de cover 100% live cu un repertoriu vast in care se regasesc coveruri internationale, evergreen-uri, hit-uri de actualitate, slagare romanesti dar si muzica de petrecere din toate zonele tarii.

  • Cover-uri
  • Muzica de petrecere
  • Folclor

contacteaza-ne

Telefon: 0765 032 273

http://www.prestigeorchestra.ro

GALERIE VIDEO

TESTIMONIALE

PRESTIGE Orchestra. Pentru mine a fost un fel de dragoste la prima vedere. M-au convins de la prima intalnire ca au acel ceva si sunt sufletul oricarei petreceri. Ii cunosc de ani buni, i-am vazut la zeci de evenimente si pot sa spun cu toata increderea ca sunt cea mai buna trupa de cover-uri din Romania.
Razvan Popescu
Talent si munca multa sau invers. Cand ii cauti, sunt mereu la repetitii. N-am cunoscut oameni atat de dedicati fiecarui detaliu din spectacolele lor niciodata. Serioși, perfecționisti si, spre norocul meu, prieteni. De departe, cel mai bun si complex band din Romania.
Adrian Popovici
Nunta, corporate, botez,
Unde sunt ei, ma distrez!
Pot canta orice, oricand,
Cu ei te trezești dansand.
Pentru un party fara griji
Eu aleg oricand Prestige!
Flick
Pentru o agentie care se respecta, furnizorii sunt dupa clienți cei mai importanti. Prestige Orchestra imi garanteaza un show pentru toata noaptea iar atitudinea, corectitudinea, siguranta si experienta lor conteaza si imi garanteaza evenimentele #wedowow. Eu lucrez cu furnizori de calitate, echipa sta la baza tuturor evenimentelor exclusiviste, iar noi facem o echipa foarte buna pentru clienții noștri.
Carmen Ionita
Ma cunosc cu cei de la PRESTIGE Orchestra de peste zece ani! La un spectacol la Ramicu Sarat am prezentat niste tineri care mi-au placut de la inceput. Talentati, fara fite, fara figuri. Prezentand evenimente de 20 de ani știu ce este important pentru ca show-ul sa iasa bine. Trupa de baza e cea mai importanta. Vazand si lucrand cu atatea trupe am vrut ca la nunta noastra sa o avem pe cea mai buna, si asa a fost! Le mulțumesc si acum celor de la PO pentru cel mai frumos eveniment din viata mea!
Mihai Mitoseru

GALERIE FOTO

CONTACTEAZA FORMATIA: