Servicii

Servicii conexe
Shadow
Slider

PinkFlowers - pentru momentul tau de magie!

5/5

Ai visat mereu la marele moment si mereu ai avut in minte culorile, mireasma si chiar florile care isi vor adauga frumusetea momentului tau de magie. Alege PinkFlowers pentru a te bucura de cele mai noi tendinte in domeniul aranjamentelor florale atat pentru nunti, botezuri cat si pentru evenimente corporate.

ALL4Smile - MOMENTE LA MOMENT

5/5

Simplu si elegant! Avem zeci de modele de grafica din care iti poti alege! Cabina foto, cel mai frumos si distractiv cadou pe care il poti face invitatior tai! www.all4smile.ro. Poti alege din zeci de modele de grafica.

SALON DU MARIAGE

5/5
Sunteti in cautarea unui salon exclusivist pentru petrecerea dumneavoastra? Fie ca este vorba de nunta dumneavoastra, petrecerea de botez sau alte evenimente, ati ajuns unde trebuia: Salon du Mariage  La doar 10 km de Bucuresti, Salon du Mariage este situat intr-un decor de poveste, avand deschidere la piscina si la un parculet amenajat in stil neoromantic. De la grandoarea candelabrului central la candoarea decoratiunilor de masa, salonul se remarca prin atentia deosebita acordata detaliilor.

Spatiul verde este din ce in ce mai rar, dar din ce in ce mai cautat la fiecare locatie de nunta. Noi am reusit sa amenajam un parculet in stil mediteranean chiar in fata salonului, unde se afla si o arcada de ceremonii – ideala atat pentru cununiile civile, cat si pentru cele religioase.

Pozitionata in lateralul salonului, piscina va ofera un peisaj exotic din interiorul salonului, iar lounge-ul de langa piscina si cocktail bar-ul sunt locul ideal pentru relaxare si pentru sesiunile foto cu si intre invitati.