TRUPA VOX
Shadow
Slider

Semifinalisti X Factor la editia recent incheiata (decembrie 2018), prestatiile ne-au fost solicitate si validate in multiple contexte, iar noi, astfel, am constatat ca suntem foarte adaptabili si pregatiti pentru orice provocare. Am fost gazduiti atat de scene mari, in aer liber, cat si de spatii joviale sau intime; avem experienta in televiziune, dezinvoltura la inregistrari si peste 1000 de show-uri live.

Calitatea trupei a fost recunoscuta nu numai de public si de gazdele evenimentelor, ci si de mari artisti care ne-au ales sa le fim colegi de scena, bucurandu-ne cu energia lor si onorandu-ne cu experienta lor.

Band-ul este format din noua artisti: Voce feminina (Iuliana Dobre), voce masculina (Cornel Puscasu), chitara, chitara bass, clape, tobe, trombon, saxofon si trompeta.

  • Cover

contacteaza-ne

Telefon: 0730 889 582

GALERIE VIDEO

TESTIMONIALE

Nimic nu poate exprima in cuvinte energia pozitiva si muzica buna prezente atunci cand VOX este pe scena
Lavinia Benedic
Ati fost de exceptie ! Va multumim din suflet .Ati incantat ,toata omenirea prezenta, asa cum numai voi stiti sa o faceti ! Va iubim !
Rodica Markovic
Sunt extraordinari! Entertaiment, bun gust și tot ce trebuie pentru a te simți bine la un eveniment! Bravo lor!
Codrut Balan
Oameni frumosi, care canta din suflet si pentru care muzica e ceva natural. Ne-au dat dat multa energie, ne-au facut sa ne simtim minunat si chiar ne este dor de ei! 😍
Alina Bazga
In aceasta seara ne cantati si incantati, asa cum ati facut-o si acum 2 ani, la nunta noastra. Sunteti cei MAI TARI!!! Va iubesc!!!
Laura Zurbagiu

GALERIE FOTO

CONTACTEAZA FORMATIA

  • Contact
  • Termeni si conditii
  • ANPC
  • Harta site
  • Politica de confidentialitate